Home Click & Drill®
thumbnail video’s

Het CLICK & DRILL®-SYSTEEM
EEN MEESTERLIJKE TIJDBESPARENDE UITVINDING

Bij ProFit willen we de vakman echt helpen zijn werk sneller, beter en nauwkeuriger te doen. Daar werken we dag in dag uit vol overgave aan. Het gepatenteerde Click & Drill®-systeem is hier misschien wel het beste voorbeeld van. Een vernuftig systeem dat het werken met klokzagen zoveel makkelijker maakt. Op beurzen horen we dan ook vaak dat mensen na hun eerste ervaring met ProFit nooit meer anders willen. En daar zijn we best een beetje trots op!

Click & Drill® is in nagenoeg het hele assortiment doorgevoerd en eenmaal gebruikt wil je nooit meer zonder. Verwijder in één beweging de prop of wissel razendsnel tussen diameters. Moeilijke klussen als gaten vergroten of zagen onder extreme hoeken? Click & Drill® maakt het makkelijk. Ook kun je moeiteloos bestaande gaten vergroten door twee klokzagen met verschillende diameters op één Click & Drill® centreerboor te combineren. De kleine diameter centreert en helpt zo een uiterst precies groter gat te zagen.

 

Eenvoudig de prop verwijderen. Geweldig!

Rinze Tapperwijn (Timmer- en onderhoudsbedrijf Rinze Tapperwijn)
 

     EEN GATZAAGREVOLUTIE

 

 

Onze uitdaging was de klokzaag duurzamer en gebruiksvriendelijker te maken. En dat is gelukt met ons gepatenteerde Click & Drill® systeem.

Focus is de sleutel tot succes. Wij focussen op klokzagen. Het grootste probleem bij klokzagen was altijd het verwijderen van de prop. Iedereen zat met een schroevendraaier te pulken. Maar dat hoeft nu niet meer. Dankzij ons unieke gepatenteerde Click & Drill® systeem.