Home Over ProFit

ALS JE JE EIGEN WEG GAAT
KAN NIEMAND JE INHALEN

ProFit is fabrikant van slimme klokzaagoplossingen. In 25 jaar tijd hebben wij ons ontwikkeld tot een toonaangevende internationale speler met activiteiten in meer dan 20 landen. Als uitvinder van de beroemde TCT-klokzaag met hardmetalen tanden, zijn wij de grondlegger van de meest revolutionaire en inmiddels meest gekopieerde klokzaag ter wereld. Wat niemand echter kan kopiëren, is het gepatenteerde snelwisselsyteem Click & Drill® en onze vele andere gepatenteerde oplossingen. Wij blijven als Innovatie Top 100-bedrijf voorloper in de markt met een 100% focus op gaten maken..

Echt blij worden we pas als de vakman er gelukkig van wordt. Op beurzen horen we vaak dat mensen na hun eerste ervaring met ProFit nooit meer anders willen. En daar zijn we best een beetje trots op! Daarom stopt onze R&D-afdeling veel tijd in het ontwikkelen van nieuwe producten vanuit direct contact met eindgebruikers. Wij zijn elke dag weer bezig met één ding: “hoe kunnen wij de vakmannen nog beter en sneller helpen met het maken van gaten.”

“Het moet sneller en makkelijker kunnen. Dat is gelukt!”
– Richard Boske (CEO ProFit)

 

Ik kan altijd op mijn materiaal rekenen, precies wat ik nodig heb!

A.R. de Lange (Klusbedrijf de Lange)
 

PASSIE VOOR PROBLEMEN, LIEFDE VOOR OPLOSSINGEN

“Je moet uitblinken door creatief te zijn”, het is een van de vele uitspraken van ProFit oprichter Richard Boske. Alleen zo kunnen we het verschil maken. We denken in langetermijnrelaties met de steeds groter wordende familie van ProFit eindgebruikers. Zij ondervinden keer op keer dat ons gereedschap sneller, langer, makkelijker en nauwkeuriger werkt. Ze kunnen er bovendien op vertrouwen dat ‘hun’ ProFit in het grootste aantal diameters verkrijgbaar is.

Inmiddels bieden we voor bijna ieder materiaal een passende zaag. Neem de nieuwe, gepatenteerde, Clean Cut voor een snaarstrakke snijrand in gips. Deze komt rechtsreeks vanuit de vraag door professionals die dagelijks schakelmateriaal en lichtspots installeren. Zij aan zij met de vakman hebben we een ijzersterke positie in de Europese markt verworven. Onze pijplijn zit bomvol nieuwe ontwikkelingen die de komende jaren het licht gaan zien.

 

thumbnail video’s

WIJ MAKEN HET VERSCHIL

Focus is de sleutel tot succes. Wij focussen op klokzagen. Het grootste probleem bij klokzagen was altijd het verwijderen van de prop. Iedereen zat met een schroevendraaier te pulken. Maar dat hoeft nu niet meer. Dankzij ons unieke gepatenteerde klokzaagsysteem.

Gepatenteerd Click & Drill®-systeem

Het gepatenteerde Click & Drill®-systeem maakt het wisselen van de klokzaag en het verwijderen van de prop snel en eenvoudig. Het vergroten van bestaande gaten is met dank aan dit unieke systeem ook geen enkel probleem. Het Click & Drill®-systeem wordt compleet gemaakt door de verschillende toebehoren. Het assortiment bestaat uit diverse toebehoren, zoals verlengstukken, SDS adapters en hulpstukken om bestaande gaten te vergroten.